Universiteti i Vermontit i ka dhënë një doktoratë nderi maces Max

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 20 Maj, 2024 20:13

Universiteti i Vermontit i ka dhënë një doktoratë nderi maces Max

Kampusi Castleton i Universitetit Shtetëror të Vermontit i dha Max maces një “mjek nderi” si anëtar i komunitetit përpara ceremonisë së diplomimit të së shtunës për atë që ata thonë se është mirësia e tij.

“Macja Max ka qenë një anëtar i mirë dhe i dashur i familjes Castleton për shumë vite”, tha universiteti në një postim në Facebook.

Pronari, Ashley Dow, tha se ai jeton në rrugën që të çon në hyrjen kryesore të kampusit, kështu që macja shpesh shkonte në ndërtesën e universitetit dhe filloi të shoqërohej me studentët, të cilët e donin atë, raporton Associated Press.

“Ai ka rreth katër vjet që shoqërohet me studentët në kampus dhe ata janë gjithmonë të emocionuar ta shohin atë. Ata mblidhen dhe bëjnë selfie me të, dhe ai i viziton ata në kampusin përballë shtëpisë së tij të familjes, “tha ajo.

Studentët telefonojnë nënën e Maksit dhe maturantët që kthehen në qytet ndonjëherë pyesin për macen.

Max, megjithatë, nuk do të marrë pjesë në ceremoninë e diplomimit dhe diploma e tij do t’u dorëzohet mbajtësve të tij më vonë.

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 20 Maj, 2024 20:13