Sela: Nuk ka përfunduar rivotimi por nuk mbaruar cirku që u përgatit

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 22 Maj, 2024 22:13

Sela: Nuk ka përfunduar rivotimi por nuk mbaruar cirku që u përgatit

Në ClickPlus, kryetari i Aleancës për Shqiptarët, Zaidin Sela tha se nuk ka përfunduar votimi por ka mbaruar cirku.

“Nuk ka përfunduar rivotimi por nuk mbaruar cirku që u përgatit realisht, gjatë kësaj periudhe me ripërsëritjen e zgjedhjeve…Imagjinoni dot tani, nga gjithë njësia numër 6 nga Zajazi e deri Osllomeja e deri në Jogunovcë atje, i vetmi vendvotim ku paska pasur parregullsi qenka vendlindja e Bilall Kasamit dhe Adnan Azizit.

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 22 Maj, 2024 22:13