Arrestim në pikën kufitare në Jazhincë

Flaka
Botuar nga Flaka 27 Maj, 2024 11:29

Arrestim në pikën kufitare në Jazhincë


Më 26.05.2024 në Vendkalimin Kufitar të Jazhincës, efektivët e policisë kanë arrestuar personin A.A. (26) nga Jellovjani i Tetovës, i cili kërkoheshte me një urdhër-arrest bazuar në urdhër gjykate për vuajtjen e dënimit me burg.

Gjatë arrestimittek ai është gjet dhe konfiskuarmarihuanë.

Në orën 17:15 personi iu dorëzua efektivëve të policisë nga SPB-Tetovë, pas së cilës u dorrëzuar në Institucionin KorrektuesPenal Burgu i Tetovës për vuajtjen e dënimit.

Flaka
Botuar nga Flaka 27 Maj, 2024 11:29