Edhe ZNAM në qeverinë e re

Flaka
Botuar nga Flaka 27 Maj, 2024 18:25

Edhe ZNAM në qeverinë e re

Këto ditë në vazhdim janë bisedimet për hyrjen e partisë së Maksim Dimitrievskit ZNAM në Qeveri me VMRO-DPMNE-në. 

Siç mëson TV21, ZNAM në Qeveri me VMRO-DPMNE-në do të marrë Ministrinë e Drejtësisë dhe Ministrinë e Administratës 

Flaka
Botuar nga Flaka 27 Maj, 2024 18:25