Ka filluar ndërtimi i objektit të ri për gjimnazin “Sami Frashëri” në Kumanovë

Flaka
Botuar nga Flaka 27 Maj, 2024 14:12

Ka filluar ndërtimi i objektit të ri për gjimnazin “Sami Frashëri” në Kumanovë

Sot në Kumanovë ka filluar ndërtimi i objektit të ri për gjimnazin “Sami Frashëri” në Kumanovë, përcjell TV21. Për projektin në fjalë, nga Ministria e Arsimit dhe Shkencës u siguruan 50 milionë denarë për vitin 2023, ndërsa për këtë vit janë paraparë 70 milionë denarë.

Flaka
Botuar nga Flaka 27 Maj, 2024 14:12