VLEN dhe VMRO takohen për ndarjen e drejtorive

Flaka
Botuar nga Flaka 27 Maj, 2024 14:02

VLEN dhe VMRO takohen për ndarjen e drejtorive

VMRO dhe VLEN siç mëson Alsat, tani janë në takim dhe janë duke diskutuar në lidhje me ndarjen e drejtorive.

Ky takim vjen një ditë para seancës për konstituimin e Qeverisë, e cila pritet të mbahet nesër më 28 maj në orën 11:00, njoftoi Alsat – M.

Flaka
Botuar nga Flaka 27 Maj, 2024 14:02