Fronti Europian ende s’ka vendosur nëse do ta votojë Afrim Gashin për kryeparlamentar

Flaka
Botuar nga Flaka 28 Maj, 2024 12:49

Fronti Europian ende s’ka vendosur nëse do ta votojë Afrim Gashin për kryeparlamentar

Elmi Aziri nga Fronti Europian nuk tregoi nëse do ta votojnë propozimin që Afrim Gasji të jetë kryetar i Kuvendit, përcjell TV21. Aziri tha se nuk ka ende vendim si koalicion se si do të veprojnë.

“Besoj se ende nuk janë në sipërfaqe numrat e shumicës nëse ndodh ajo që po përflitet në opinion se do të ketë koalicion mes VMRO dhe VLEN-it. Besoj se do të na shfaqet problem i krizës së thellë të legjitimitetit dhe pastaj shtrohet pyetja se çka t’i bëjmë ne legjitimitetit që e kemi marrë prej qytetarëve andaj vlerësoj se duhet mirë t’i vlerësojmë gjërat përpara se të marrim vendime. Atë që e thashë më herët të gjithë ne së bashku deputetët e Frontit Europian do të takohemi tani dhe do t’i diskutojmë të gjitha momentet e reja në skenën politike”, tha mes tjerash Elmi Aziri nga Fronti Europian.

I pyetur nëse ka shanse që ndonjë deputet i Frontit të bëhet pjesë e shumicës mes VMRO-DPMNE-së dhe VLEN-it, Aziri tha se nuk ka informacione të tilla.

“Deri në këtë moment që po flasim nuk kemi informacione të tilla së paku ajo që shihet në opinion, nuk kemi! Takimet e tona janë të rregullta me grupin e deputetëve nuk ka shenja të tilla”, shtoi Aziri.

Flaka
Botuar nga Flaka 28 Maj, 2024 12:49