Gresa fton shqiptarët që të mos ofendojnë përmes komenteve

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 28 Maj, 2024 20:08

Gresa fton shqiptarët që të mos ofendojnë përmes komenteve

Modelja Gresa Hoti ka qenë protagoniste në “5 datat” e Prives.

Në bisedë e sipër me prezantuesen, Mbresa Hajrullahu, Gresa ka folur edhe mbi komentet negative në mediat sociale.
Ajo ka thënë se duhet të përfundojë trendi i komenteve negative që prekin deri në familje.

“Shqiptarët po janë shumë të këqij me komente, nuk e dinë që munden me e ‘vra’ një çikë që është pak më e dobët, kjo po më pengon sepse nuk kanë kufij. Ky send duhet me u kry, paragjykimi i njerëzve – ka shumë inati dhe nuk iu pëlqen me të pa duke u rrit”, ka thënë ajo pos tjerash.

Kuptoni më shumë detaje duke ndjekur materialin e mëposhtëm.

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 28 Maj, 2024 20:08