Maskat me patate, fantastike për fytyrën

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 28 Maj, 2024 20:59

Maskat me patate, fantastike për fytyrën

Janë një varg produktesh që ju ndihmojnë të largoni shenjat dhe pavarësisht sado efektive të jenë, është e rëndësishme të dini se në këto produkte ka shumë kemikalie që i bëjnë dëm shëndetit tuaj.

Andaj, më poshtë po ju tregojmë dy maska që përbërësin kryesor e kanë pataten – që ju ndihmon të largoni të gjitha shenjat nga fytyra juaj dhe bën që lëkura juaj të shkëlqejë.

Maska 1: Patate dhe limon

1 patate

Lëngu i gjysmë limonit

Si ta përgatisni?

Duhet ta shtypni pataten, e më pas ta shtoni lëngun e limonit dhe përzieni atë derisa të bëhet një masë e njëtrajtshme.

Si ta përdorni?

Vendoseni këtë maskë në fytyrë duke bërë lëvizje rrethore, lëreni të qëndrojë për 20 minuta dhë më pas pastrojeni fytyrën me ujë.

Maska 2: Patate dhe trangull

1 patate

Gjysmë trangulli

Si ta përgatisni?

Vendoseni pataten dhe trangullin në blender dhe përzieni mirë derisa të krijohet një masë e njëtrajtshme.

Si ta përdorni?

Vendoseni këtë maskë në fytyrë duke bërë lëvizje masazhuese rrethore dhe lëreni të qëndrojë për 25 minuta dhe më pas pastrojeni fytyrën me shumë ujë.

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 28 Maj, 2024 20:59