Kishte ikur nga burgu i Idrizovës, policia arreston kërçovarin

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 29 Maj, 2024 19:27

Kishte ikur nga burgu i Idrizovës, policia arreston kërçovarin

“Me datë 28.05.2024 në ora 02:20 në Kërçovë, zyrtarë policorë nga stacioni policor i Kërçovë kanë ndaluar A.A. (23) nga Kërçova.

Ai kërkohej me urdhër të Gjykatës Themelore Kërçovë për arratisje nga burgu i Idrizovës, ku vuante dënimin me burg prej dy vjet e nëntë muaj për veprat penale “grabitje” dhe “vjedhje”. Personi është dërguar në “Idrizovë” për vuajtje të dënimit”, thuhet në njoftimin e SPB-Ohër.

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 29 Maj, 2024 19:27