Bytyqi: Kam marrë kërcënime se do të na vrisnin së bashku me fëmiun tim

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 30 Maj, 2024 22:01

Bytyqi: Kam marrë kërcënime se do të na vrisnin së bashku me fëmiun tim

Në emisionin Klan Debat, Fatmir Bytyqi ekskluzivisht ka bërë të ditur se gjatë fushatës zgjedhore ka marrë kërcënime me jetë, për çka është dorëzuar edhe kallëzim në MPB.

Duke diskutuar për retorikën në fushatën zgjedhore, ai iu drejtua Bojan Stojanovskit nga VMRO DPMNE:

“Pyetni ministrin e Brendshëm, kush ka denoncim për rrezikim të jetës pas fushatës suaj? Një zëvendëskryeministër që është ulur pranë jush, dy ditë radhazi, kur në fushatën tuaj ju rikthyet parullat e viteve nëntëdhjetë, në të cilat unë dhe fëmija im thirreshim se duhet të vritemi, kjo ndodhi për shkak të jush dhe fushatës suaj ”, tha Bytyqi.

Bojan Stojanovski nga VMRO DPMNE iu përgjigj këtij pretendimi:

“Nuk e di, nuk kam dëgjuar. A ka ndodhur për diçka tjetër, ndoshta për shkak të ndonjë detyrimi të papërfunduar ndaj një kompanie nga Manastiri, të cilës Bytyqi i është përgjigjur kategorikisht “Jo”.

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 30 Maj, 2024 22:01