“Fronti Evropian” të dielën në Tetovë, Bekteshi: Ky është hapi i parë

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 31 Maj, 2024 19:42

“Fronti Evropian” të dielën në Tetovë, Bekteshi: Ky është hapi i parë

Ministri Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi njëheritë edhe zyrtarë I lartë I BDI-së në kuadër Klan Speciale në Klan maqedoni tha se të dielën Fronti Evropian do të mblidhet në Tetovë për të bërë hapin e parë që do të jetë në drejtim të elaborimit të legjitmitetit që buron nga marrëveshja e Ohrit.

“BDI të dielën ka paraparë një takim në pallatin e Kulturës në Tetovë së bashku me të gjithë partitë politike që e përbëjnë Frontin Evorpian ku do të nënshkruhet një marrëveshje nga të gjithë anëtarët e kryesive nga të gjithë kuvendarët e paritve potlike, funksionarët nga pushteti qëndror dhe lokal. Hapi I parë do të jetë alaramimi, elaborimi i legjitimitetit që buron nga marrëveshja konrizë e Ohrit”, tha Bekteshi./tvklan.mk

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 31 Maj, 2024 19:42