Roza Lati shpreh dëshirën e saj për momentin: Kam nevojë për…

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 31 Maj, 2024 20:33

Roza Lati shpreh dëshirën e saj për momentin: Kam nevojë për…

Pas eleminimit nga “BBVA3”, Roza Lati udhëtoi jashtë shtetit për t’u relaksuar nga e gjithë trysnia dhe lodhja mendore që shkakton loja.

Pas një jave shumë të lodhshme me ngjarje të shumta si finalja e madhe, After Party, Post BBV dhe intervista, së fundmi gjatë disa xhirimeve Roza është shprehur se ndihet mjaft e lodhur dhe se ka shumë nevojë për pushime.

“Miq për kokë”! Shenjat e horoskopit që do ju mbështesin financiarisht nëse keni nevojë
“Kam nevojë për pushime, kam nevojë shumë keq për pushime.”

https://www.instagram.com/reel/C7ocsqXNTP9/embed/captioned/?cr=1&v=14&wp=540&rd=https%3A%2F%2Fwww.kosovarja-ks.com&rp=%2Froza-lati-shpreh-deshiren-e-saj-per-momentin-kam-nevoje-per%2F#%7B%22ci%22%3A0%2C%22os%22%3A3427.5%2C%22ls%22%3A2844.899999999907%2C%22le%22%3A3289.6999999997206%7D

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 31 Maj, 2024 20:33