Popullsia në Maqedoni po plaket me shpejtësi, kurse vendi po zbrazet

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 3 Qershor, 2024 20:56

Popullsia në Maqedoni po plaket me shpejtësi, kurse vendi po zbrazet

Popullsia në Maqedoni po plaket me shpejtësi dhe vendi po zbrazet. Cilat strategji demografike nevojiten për të mbajtur një popullsi të re dhe të aftë për punë në vendin e vet, përcjell FLAKA.

Kreu i Statistikave Shtetërore, Apostoll Simovski, thotë për Tv 24 se nevojiten masa urgjente dhe specifike. FLAKA

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 3 Qershor, 2024 20:56