Taravari: Opozita do t’i bëjë mirë Ali Ahmetit, VLEN ka legjitimitetin sepse kemi 95 për qind vota pastër shqiptare

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 3 Qershor, 2024 20:45

Taravari: Opozita do t’i bëjë mirë Ali Ahmetit, VLEN ka legjitimitetin sepse kemi 95 për qind vota pastër shqiptare

I ftuar në emisionin Klan Debat në televizionin Klan Macedonia, Arben Taravari nga VLEN tha se ata e kanë legjitimitetin dhe se BDI e ka vendin në opozitë sepse do t’I bëjë mirë.

“Dukej si një teatër, njejtë si ajo ngjarja kur zgjidheshin njëri kryetar kuvendi, tjetri deputet etj.. Këto deklarata do ti bëjnë për ti mbajtur votuesit mirëpo kështu e ka opozita sepse ju bën pak telashe. Z.Ahmeti është njeri i mençur, i urtë ndaj nuk e preferoj të përdor ai një fjalor të tillë të vrazhdë. Ali Ahmeti nuk e ka hallin të opozita mirëpo tek lufta që po vjen kundër krimit dhe korrupsionit, ndaj dhe do të kërkohet përgjëgjësi prej tyre. Opozita do të ju bëjë mirë, dhe do të garojnë në zgjedhje lokale si opozitë”, deklaroi Taravari.

Taravari tha se VLEN ka 95 për qind të votave shqiptare, ndërsa vetëm 5 për qind nga komunitetet e vogla.

“Ne e kemi legjitimitetin e votave shqiptare. BDI legjitimitetin ne vitin 2016 e ka marrë me 80 miië vota. Vetëm Partia Demokratike Turke ka 17-18 mijë vota, boshnjakët dhe romët nuk kanë shumë, pra TDP e ka bërë diferencën. Edhe në VLEN nuk janë votat e pastra krejt shqip, ndoshta 5 përqind ishin të pakicave, mirëpo 95 përdind janë vota shqiptare”, tha Taravari, /TvKlan.mk

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 3 Qershor, 2024 20:45