Ja cila është finalistja e denjë e “Ferma VIP” sipas Valerit

Drin Zenku
Botuar nga Drin Zenku 9 Qershor, 2024 12:11

Ja cila është finalistja e denjë e “Ferma VIP” sipas Valerit

Duket se ethet e finales kanë mbërritur në fermë teksa finalistët dhe mentorët kanë nisur bisedimet e tyre lidhur me finalistët e përzgjedhur dhe fituesit e këtij edicioni.

Ka qenë Valeri i cili gjatë një bisede të zhvilluar në ambientet e jashtme të shtëpisë me disa prej fermerëve është shprehur se përveç Florit, finaliste e denjë për këtë edicion është Çiljeta.

Mirëpo nga ana tjetër është kundërpërgjigjur Flori i cili shprehet se si mund të jetë ajo finaliste e denjë ndërkohë që nuk ka dalë asnjëherë në asnjë sfidë?

Ndërsa për Baby G, ai tha se ajo nuk e meritonte të ishte finaliste, pasi i mungojnë disa cilësi.

Nga ana tjetër, Xhensila tha se Baby g është një lojtare e fortë dhe ka arritur t’i menaxhojë situatat sipas dëshirës.

Drin Zenku
Botuar nga Drin Zenku 9 Qershor, 2024 12:11