Bora Zemani nuk i ndahet plazhës

Linda Limani
Botuar nga Linda Limani 11 Qershor, 2024 23:41

Bora Zemani nuk i ndahet plazhës

Moderatorja e famshme Bora Zemani nuk po i ndadet plazhit dhe detit. Një ditë të lirë, shpejton ta nxjerr maksimumin nga privilegjet që ofron plazhi. Sigurisht, vitamina D, por edhe ngjyra trupore e Çokolladës duket se janë opsesion i Borës. Flaka Media

Linda Limani
Botuar nga Linda Limani 11 Qershor, 2024 23:41