Kjo është mënyra se si mund ta ngjyrosni murin për 30 sekonda

Driton Zenku
Botuar nga Driton Zenku 14 Qershor, 2024 20:02

Kjo është mënyra se si mund ta ngjyrosni murin për 30 sekonda

Kur planifikojmë të rinovojmë një apartament, gjëja e pashmangshme është lyerja – një punë që kërkon shumë kohë, përpjekje dhe aftësi.

Megjithatë, duke parë videot e mëposhtme, dikush do të mendonte se është puna më e lehtë në botë.

Miliona njerëz janë të kënaqur me aftësinë e një të riu që pikturon një mur të tërë në 30 deri në 60 sekonda pa marrë frymë.

https://www.tiktok.com/embed/v2/7276291062971419950?lang=en-US&referrer=https%3A%2F%2Falsat.mk%2Fkjo-eshte-menyra-se-si-mund-ta-ngjyrosni-murin-per-30-sekonda%2F

Mund të shohim se ai përdor një rul të madh dhe fillimisht ai rreshtoi sipërfaqen me të njëjtën ngjyrë, në mënyrë që gjithçka të ishte e bukur dhe e rregullt.

Fillimisht kalon në mes, përpara se të përfundojë pjesën tjetër të punës me lëvizje lart e poshtë. Dhoma shkëlqente për orë të tëra dhe përdoruesit e rrjeteve sociale u kënaqën.

Duhet të theksohet se video virale e ka origjinën nga një faqe TikTok ku profesionistët reklamojnë shërbimet e tyre. 

https://www.tiktok.com/embed/v2/7292994813585149227?lang=en-US&referrer=https%3A%2F%2Falsat.mk%2Fkjo-eshte-menyra-se-si-mund-ta-ngjyrosni-murin-per-30-sekonda%2F

Driton Zenku
Botuar nga Driton Zenku 14 Qershor, 2024 20:02