Automjeti ushtarak shqiptar, “Shota” prezantohet në panairin Eurosatory në Paris

Driton Zenku
Botuar nga Driton Zenku 17 Qershor, 2024 21:41

Automjeti ushtarak shqiptar, “Shota” prezantohet në panairin Eurosatory në Paris

Automjeti ushtarak shqiptar “Shota” është prezantuar në panairin global për mbrojtjen dhe sigurinë Eurosatory në Paris të Francës. Këtë e ka bërë të ditur ministri i Mbrojtjes së Shqipërisë, Niko Peleshi në rrjetet sociale.

Peleshi shkruan: “Moment krenarie që shënon pjesëmarrjen e parë të Shqipërisë në këtë event të rëndësishëm ndërkombëtar dhe përfaqëson një arritje të madhe për industrinë tonë të mbrojtjes”.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fnikopeleshi%2Fposts%2Fpfbid02qdj5undD9KupNUUM62NAiLq29ZZap38VqWRxcucH1zNYVCgiZaC9WooqVCZu6MBPl&show_text=true&width=500

Driton Zenku
Botuar nga Driton Zenku 17 Qershor, 2024 21:41