Kurti parashikon fitore të dyfishtë në zgjedhjet e vitit 2025

Driton Zenku
Botuar nga Driton Zenku 17 Qershor, 2024 22:24

Kurti parashikon fitore të dyfishtë në zgjedhjet e vitit 2025

Në një ngjarje të rëndësishme për Lëvizjen Vetëvendosje, Kryeministri Albin Kurti ka mbajtur një fjalim të fuqishëm në shënimin e 19-vjetorit të themelimit të partisë. Duke folur me bindje dhe humor, Kurti ka paralajmëruar një fitore të dyfishtë për partinë e tij në zgjedhjet qëndrore dhe lokale që do të mbahen në vitin 2025.

Kurti ka shpërndarë një mesazh të qartë të besimit dhe optimizmit, duke krahasuar partinë e tij me një ekip futbolli të suksesshëm, si Ballkani i Suharekës, dhe ka shprehur bindjen se Vetëvendosje do të triumfojë si në zgjedhjet parlamentare ashtu edhe në ato lokale. Ai ka theksuar se kjo fitore do të jetë një festim i dyfishtë, duke u përputhur me 20-vjetorin e partisë dhe duke sjellë një erë të re të qeverisjes në Kosovë. Kurti ka përdorur këtë rast për të bërë një thirrje për unitet dhe angazhim të vazhdueshëm politik, duke u shprehur se opozita nuk mund të shtyjë pafundësisht zgjedhjet dhe se Vetëvendosje është e gatshme të marrë drejtimin.

Driton Zenku
Botuar nga Driton Zenku 17 Qershor, 2024 22:24