Nuk kanë ujë për të ujitur arrat e tyre, bujqit bllokojnë rrugën Shtip-Veles

Driton Zenku
Botuar nga Driton Zenku 18 Qershor, 2024 19:14

Nuk kanë ujë për të ujitur arrat e tyre, bujqit bllokojnë rrugën Shtip-Veles

Si shenjë proteste për shkak se nuk kanë ujësjellës për të ujitur arrat e tyre, bujqit e Komunës së Sveti Nikollës dhe Llozovës sot në orën 12:00 kanë bllokuar rrugën Shtip-Veles në vendin e quajtur Ovçe Pole.

Për momentin është bllokuar vetëm një korsi e rrugës, ndërsa komunikacioni po e rregullojnë zyrtarët policior.

Bllokimi i rrugës është parashikuar të zgjasë dy orë.

Driton Zenku
Botuar nga Driton Zenku 18 Qershor, 2024 19:14