Me një pikë në dy ndeshjet e para, Shqipëria ka shanse të dalë e para e grupit

Driton Zenku
Botuar nga Driton Zenku 19 Qershor, 2024 22:41

Me një pikë në dy ndeshjet e para, Shqipëria ka shanse të dalë e para e grupit

Pas humbjes me Italinë dhe barazimit me Kroacinë, Shqipëria realisht ka shanse, edhe pse minimale që të dalë e para në grup.

Kuqezinjtë kanë mbajtur gjallë shpresat për ndonjë mrekulli të mundshme.

Por si del Shqipëria e para e grupit?

Nëse Italia barazon me Spanjën, Shqipëria mund Spanjën me tre gola diferencë dhe Kroacia mund Italinë në ndeshjen e fundit me jo më shumë se tre gola diferencë.

Driton Zenku
Botuar nga Driton Zenku 19 Qershor, 2024 22:41