Shpërthen media kroate pas barazimit me Shqipërinë: Çfarë i sjell kjo Kroacisë

Driton Zenku
Botuar nga Driton Zenku 19 Qershor, 2024 20:22

Shpërthen media kroate pas barazimit me Shqipërinë: Çfarë i sjell kjo Kroacisë

Mediumi kroat “Veçernj List” shpërthen me titull: “Çfarë i sjell Kroacisë ky barazim me Shqipërinë?

Tani na mbetet vetëm një mundësi”.
Kundërshtari ynë i radhës është Italia dhe ajo ndeshje është caktuar të hënën në orën 21:00.

Pas disfatës ndaj Spanjës, regjistruam barazim (2:2) me Shqipërinë.
Kroacia ka vetëm një pikë pas dy raundeve. Kundërshtari ynë i radhës është Italia dhe ajo ndeshje është caktuar për të hënën në orën 21:00”, shkruan media kroate.

Driton Zenku
Botuar nga Driton Zenku 19 Qershor, 2024 20:22