Taravari nuk pret, gati shpalljen për ndërtimin e dy spitaleve

Driton Zenku
Botuar nga Driton Zenku 24 Qershor, 2024 21:04

Taravari nuk pret, gati shpalljen për ndërtimin e dy spitaleve

Ministri i ri i shëndetësisë Arben Taravari ka paralajmëruar fillimin e procedurave për ndërtimin e dy spitaleve.

“Nuk ka se si të nisi më mirë puna ime si ministër Shëndetësie! Jam i gëzuar të njoftoj se jemi gati të bëjmë shpalljen e re për punime në spitalin e Shtipit dhe atë të Kërçovës. Në koordimim me ekipin qeveritar, ndërtimi i këtyre dy spitaleve është projekti ynë ambicioz dhe prioritar!”, ka shkruar Taravari.

Driton Zenku
Botuar nga Driton Zenku 24 Qershor, 2024 21:04