Reshje të dendura të shiut dhe erë e fuqishme përfshinë qytetin e Tetovës

Driton Zenku
Botuar nga Driton Zenku 25 Qershor, 2024 19:25

Reshje të dendura të shiut dhe erë e fuqishme përfshinë qytetin e Tetovës

Reshje intensive dhe erë e fuqishme përfshinë qytetin e Tetovës.

Reshjet që zgjatën pothuajse 20 minuta sërish i shndërroi rrugët në lumenj. Nga njësiti i Zjarrfikësve në Tetovë theksuan se janë në gatishmëri të lartë për ndërhyrje eventuale me qëllim që të mos përsëriten përmbytjen e ditëve të kaluara kur uji depërtoi në objekte banimi dhe biznese. /Alsat.mk

Driton Zenku
Botuar nga Driton Zenku 25 Qershor, 2024 19:25