Zv.kryemistri i parë, Mexhiti priti në takim ambasadorin e Kosovës

Driton Zenku
Botuar nga Driton Zenku 25 Qershor, 2024 21:41

Zv.kryemistri i parë, Mexhiti priti në takim ambasadorin e Kosovës

Sot kisha nderin që në cilësinë e zv. kryeministrit të parë të RMV-së dhe Ministrit të Ambientit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor të takoj Ambasadorin e Republikës së Kosovës Florian Qehaja.

Ambasadori në emër të Kryeministrit Albin Kurti na uroi për formimin e qeverisë së re.

Në takim mes tjerash, biseduam edhe për rrugën Shkup-Bllacë dhe parandalimin e pritjeve të gjata kufitare.

Gjthashtu biseduam edhe për marrëdhëniet vëllazërore mes dy vendeve tona dhe bashkëpunimin mes nesh, duke shprehur përkrahje të ndërsjelltë.

Bashkërisht u dakorduam për nevojën e thellimit të bashkëpunimit mes dy shteteve në sferën e mbrojtjes së ambientit jetësor si prioritet numër një i vendeve të zhvilluara dhe sfidë e madhe për vendet në zhvillim.

Driton Zenku
Botuar nga Driton Zenku 25 Qershor, 2024 21:41