Lëvizja e mallrave Kosovë-Shqipëri kufizohet gjatë fundjavës

Driton Zenku
Botuar nga Driton Zenku 28 Qershor, 2024 20:36

Lëvizja e mallrave Kosovë-Shqipëri kufizohet gjatë fundjavës

Mjetet e transportit të mallrave do të kenë kufizime gjatë fundjavës për lëvizjen drejt Kosovës dhe Shqipërisë. Udhëzimi i përbashkët mes dy vendeve ka ndryshuar.

Në të kaluarën, lëvizja e kamionëve ishte lejuar nga ora 12:00 deri në orën 16:00 të shtunën. Tani, kufizimi është më i rreptë: nuk do të lejohet lëvizja në asnjë orë të ditës.

Për të premten, ndalohet lëvizja nga ora 15:00 deri në orën 24:00. Ndërsa të shtunën dhe të dielën, lëvizja e mallrave do të jetë e ndaluar nga ora 07:00 deri në orën 24:00. Ky udhëzim hyn në fuqi nga kjo fundjavë.

Driton Zenku
Botuar nga Driton Zenku 28 Qershor, 2024 20:36