Njoftimet qesharake që kanë për qëllim që kalimtarët t’i shohin patjetër

Driton Zenku
Botuar nga Driton Zenku 28 Qershor, 2024 19:51

Njoftimet qesharake që kanë për qëllim që kalimtarët t’i shohin patjetër

Disa njoftime janë thjesht për qëllime informative; megjithatë të tjerat janë krijuar qartë vetëm për argëtim.

Njerëz nga e gjithë bota kanë ndarë shenjat paralajmëruese që kanë parë, dhe Bored Panda ka mbledhur shembujt më qesharak në një galeri, transmeton Telegrafi.

Ato përfshijnë një njoftim, në Australi, që u kërkon pronarëve të qenve të veshin një pallto leshi dhe të mos kenë këpucë ndërsa ecin në vapë, në mënyrë që ata të dinë se si ndihen qentë e tyre.

Diku tjetër një njoftim tjetër ‘nuk lejohet noti’, i vërejtur në Los Angeles, paralajmëroi se ‘krahët dhe këmbët’ janë një ‘rrezik mbytjeje për aligatorët’.

Ndërkohë, një ‘stickers’ i dalluar në Pensilvani, paralajmëroi shoferët se “sa më shumë që afrohen, aq më ngadalë vozit shoferi”.

Driton Zenku
Botuar nga Driton Zenku 28 Qershor, 2024 19:51