19 të arrestuar në festivalin e Dojranit/ Gjatë kontrollit policia gjeti lëndë narkotike

Driton Zenku
Botuar nga Driton Zenku 1 Korrik, 2024 19:35

19 të arrestuar në festivalin e Dojranit/ Gjatë kontrollit policia gjeti lëndë narkotike

Festivali në Dojran ka përfundur në buletinin e Ministrisë së Punëve të Brendshme.

Policia ka arrestuar 19 persona tek të cilët gjatë kontrollit kanë gjetur lëndë narkotike. “A.S.(29) nga Strumica, D.S.(24) nga Gjevgjelia, J.R.(23) nga Shkupi, K.V.(24) nga Kumanova, A.A.(32) nga Kumanova, D.A.(34) nga Shkupi, G.I.(32) nga Gostivari, V.G (18) nga fshati Crniçani, T.P (18) dhe K.C Miravci, G.M (47) nga Shkupi, F. I. (19) nga fshati Batinci, B.S Valandova, N.A.(18 ) nga Shkupi, S.P.(20) nga rrethina e Velesit dhe dhe një shtetas turk 17 vjeçar.

Driton Zenku
Botuar nga Driton Zenku 1 Korrik, 2024 19:35