Man Utd pritet ta caktojë Dan Ashworth si drejtorin e ri sportiv

Drin Zenku
Botuar nga Drin Zenku 1 Korrik, 2024 12:54

Man Utd pritet ta caktojë Dan Ashworth si drejtorin e ri sportiv

Manchester United janë afër konfirmimit se Dan Ashworth është i lirë të fillojë punën si drejtori i ri sportiv.

Ashworth, 53 vjeç, ka qenë në pushim nga puna që nga shkurti pasi i tha Newcastle United se donte të bashkohej me strukturën e re të rindërtuar nga Ineos në Old Trafford.

Ish-drejtori teknik i Federatës Angleze të Futbollit dhe Brighton-it kishte planifikuar të çonte Newcastle në arbitrazh në përpjekje për të zgjidhur bllokimin rreth lëvizjes së tij.

Por kuptohet se bisedimet midis klubeve çuan në një marrëveshje jashtë gjykatës që u arrit në fund të javës së kaluar, duke lënë Ashworth të lirë për të marrë rolin e tij të ri me efekt të menjëhershëm.

Drin Zenku
Botuar nga Drin Zenku 1 Korrik, 2024 12:54