Albina Kelmendi na prezanton me vjehrrën, kështu po e thërret

Driton Zenku
Botuar nga Driton Zenku 2 Korrik, 2024 21:18

Albina Kelmendi na prezanton me vjehrrën, kështu po e thërret

Albina Kelmendi përveç si këngëtare është edhe grua dhe nuse shumë e përkushtuar për familjen.

Ajo së fundmi na prezantoi më vjehrrën e saj, shkruan “Kosovarja”.

Albina shkruan “Me nanën”, pra vjehrrën po e quan nanë.

E kush nuk do të donte një nuse si Albina, vajze me gjitha tiparet.

Edhe në fotografi shihet lumturia e vjehrrës pranë nuse Albinës.

Driton Zenku
Botuar nga Driton Zenku 2 Korrik, 2024 21:18