Rikthehet Koce Trajanovski, qeveria e emëron drejtor të NP Rrugët Shtetërore në vend të Ejup Rustemit

Driton Zenku
Botuar nga Driton Zenku 2 Korrik, 2024 19:12

Rikthehet Koce Trajanovski, qeveria e emëron drejtor të NP Rrugët Shtetërore në vend të Ejup Rustemit

Qeveria e ka emëruar Koce Trajanovski për drejtor të ri të Ndërmarrjes Publike Rrugët Shtetërore.

Trajanovski vjen në këtë funksion në vend të Ejup Rustemit.

Trajanovski është ish kryetar i qytetit të Shkupit dhe komunës së Gazi Babës. /SHENJA/

Driton Zenku
Botuar nga Driton Zenku 2 Korrik, 2024 19:12