Shuhet veterani i arsimit Musa Arifi, prind i Teuta dhe Besa Arifit

Flaka
Botuar nga Flaka 2 Korrik, 2024 07:24

Shuhet veterani i arsimit Musa Arifi, prind i Teuta dhe Besa Arifit

Mëngjesin e së martës në Tetovë ka ndërruar jetë veterani i arsimit Musa Arifi, prind i Teuta dhe Besa Arifit. Lajmi i kobshëm u shpërnda nga Arifi në rrjetet sociale.

”Me dhembje të thellë Ju informojme qe në orët e hershme të mëngjesit ndërroi jetë babai ynë, mësuesi dhe profesori i këtij qyteti, Musa Arifi. I qoftë i lehtë dheu i kësaj toke kaq të dashur nga Ai dhe gjenerata e ndritur e kohës së Tij. Varrimi bëhet sot me 2 korrik pas namazit te Iqindisë në Varrezat e vjetra te qytetit në Tetovë”, njoftoi e bija e tij, Teuta Arifi në rrjetet sociale.

Flaka
Botuar nga Flaka 2 Korrik, 2024 07:24