Këmbimi valutor, si qëndron leku sot në raport me monedhat e huaja

Drin Zenku
Botuar nga Drin Zenku 3 Korrik, 2024 08:23

Këmbimi valutor, si qëndron leku sot në raport me monedhat e huaja

Dollari amerikan këtë të mërkurë më 3 korrik, blihet me 93.1 lekë dhe shitet me 94.1 lekë.

Monedha europiane euro vijon të qëndrojë në nivele të ulëta, ajo blihet me 99.9 lekë dhe shitet me 100,7 e lekë.

Paundi britanik blihet me 117.4 lekë dhe shitet me 118.4 lekë.

Ndërkaq, franga zvicerane blihet me 102.6 lekë dhe shitet me 103.8 lekë.

Drin Zenku
Botuar nga Drin Zenku 3 Korrik, 2024 08:23