Një film me skena dashurie me Tolgahan Sayisman, Almeda Abazi me përgjigje interesante

Driton Zenku
Botuar nga Driton Zenku 3 Korrik, 2024 20:39

Një film me skena dashurie me Tolgahan Sayisman, Almeda Abazi me përgjigje interesante

Aktorja shqiptare që jeton dhe vepron në Turqi, Almeda Abazi, ka qenë e ftuar në “Pushime On Top”, ku ka ndarë më të rejat rreth jetës dhe karrierës profesionale.

Në një nga pyetjet gjatë intervistës, moderatorja Lei Kraja i kërkoi të ndante momentet më të bukura dhe më të vështira me partnerin e saj, Tolgahan Sayisman.

“Momente të bukura janë pafund. Gjëja e parë që më vjen në mendje është lindja e Efes dhe Alinës. Më të bukur nuk ka, momente më të bukura nuk ka. Sigurisht që janë momentet tona, martesa e të gjitha, por këto të dyja janë në vend të parë”, tha ajo.

Foto: Screenshot/YouTube

Sa i përket momenteve të vështira, Almeda tha se kanë pasur ulje-ngritje si çdo çift, por që i kanë tejkaluar të gjitha.

Një tjetër pyetje kishte të bënte me atë nëse do të luante në një film me Tolgën, madje të arrinte një skenë dashurie mes tyre.

Driton Zenku
Botuar nga Driton Zenku 3 Korrik, 2024 20:39