Arbenita në pushime me Feron, i mbushet shtrati me trëndafila!?

Driton Zenku
Botuar nga Driton Zenku 4 Korrik, 2024 20:31

Arbenita në pushime me Feron, i mbushet shtrati me trëndafila!?

Fero dhe Arbenita janë një ndër çiftet që edhe pse e deklaruan ndarjen, po shoqërohen me njëri-tjetrin.

Dyshja së bashku me vajzën e tyre Ninën, shijuan pushimin në Velipojë.

Ajo në një përzgjedhje të fotografive nga këto pushime, nuk hezitoi të ndaj edhe buqetat me trëndafila.

Kush ia dhuroi këto?!

Mendja e ndjekësve shkon direkt te ish-bashkëshorti i saj Fero.

Dy buqeta me trëndafila një për të një për Ninën, a besoni që i dërgoi Fero?

Driton Zenku
Botuar nga Driton Zenku 4 Korrik, 2024 20:31