E refuzoi ftesën për punë në Top Channel, Heidi zbulon arsyen

Drin Zenku
Botuar nga Drin Zenku 5 Korrik, 2024 11:04

E refuzoi ftesën për punë në Top Channel, Heidi zbulon arsyen

Prej kohësh në rrjet po qarkullonte lajmi se pas Big Brother Vip Albania, moderatori Ed Manushi i ofroi Heidit t’i bashkohej grupit të “Top Arena”, ndërsa kjo e fundit e refuzoi.

Ndonëse nuk pati asnjë reagim nga askush, kjo ishte e vërtetë dhe arsyen se përse, Heidi e tregoi.

“Pse ti e refuzove… se këtu më mbytëm mediat atëherë… ’Heidi i thotë jo Manushit’ titujt, u kënaq gjithë dynjaja”,u shpreh Manushi.

“Unë e vlerësoj shumë, por erdhi shumë shpejt oferta. Kisha nevoje të qartësohesha sepse mua jeta pas kësaj eksperience më ka ndryshuar 3 herë. Kisha nevojë të merrja kohën time, pastaj kemi ca projekte të tjera unë me Romeon.Unë i bëj gjërat me qejf, jo për diçka tjetër dhe ndaj më duhej kohë. Nuk isha gati”, ka thënë Heidi.

Drin Zenku
Botuar nga Drin Zenku 5 Korrik, 2024 11:04