Mos e bëni kurrë këtë gjë me kremin kundër diellit, mund të rrezikoni shëndetin

Drin Zenku
Botuar nga Drin Zenku 8 Korrik, 2024 13:27 Përditësuar

Mos e bëni kurrë këtë gjë me kremin kundër diellit, mund të rrezikoni shëndetin

Mbrojtja e mirë nga rrezet e diellit është thelbësore gjatë gjithë vitit. Megjithatë, edhe nëse jemi mbrojtur nga një krem aktiv kundër diellit, është e rëndësishme të jemi veçanërisht të kujdesshëm me datën e skadencës.

Ky detaj mund të duket i parëndësishëm, por bën ndryshimin, veçanërisht për shëndetin tonë. Përdorimi i kremit të vjetër të diellit nuk rekomandohet për veprim efektiv.

Nëse keni ndonjë krem ​​kundër diellit që keni blerë disa muaj më parë, kontrolloni datën e skadencës. Nëse e përdorni kur ka kaluar data e skandencës, mund të përballeni me pasoja negative për shëndetin.

Para së gjithash, nëse kremi është përdorur për një kohë të gjatë, ai mund të mos jetë më efektiv.

Prandaj, është e nevojshme të dimë nëse kremi ynë kundër diellit ka skaduar apo jo përpara se ta aplikojmë dhe ta ekspozojmë në diell.

Drin Zenku
Botuar nga Drin Zenku 8 Korrik, 2024 13:27 Përditësuar