Policia e liqenit të Ohrit ka shpëtuar dy persona të mitur në ujërat e Liqenit të Ohrit

Driton Zenku
Botuar nga Driton Zenku 8 Korrik, 2024 20:58

Policia e liqenit të Ohrit ka shpëtuar dy persona të mitur në ujërat e Liqenit të Ohrit

Dy persona të mitur janë shpëtuar në ujërat e Liqenit të Ohrit me intervenim të zyrtarëve nga Stacioni policor për kontroll kufitar “Liqeni i Ohrit”.

Intervenimi i policisë vijoi në mëngjes, pasi paraprakisht në orën 09:30 u raportua se në ujërat e liqenit te plazhi “Bafalo biç”, u përmbys një kajak, në pronësi të Kajak-klub nga Ohri në të cilin kishte dy të mitur.

Pas raportimit të marrë, nëpunësit policor nga Policia e Liqenit me varkë u nisën drejt vendit të theksuar dhe në ujërat e liqenit, rreth 100 metra nga bregu, u vërejtën dy persona të mitur të cilët me vete kishin rripin për shpëtim.

Ata me varka të policisë u transferuan në stacionin policor, ku kanë marrë ndihmën e parë.

Driton Zenku
Botuar nga Driton Zenku 8 Korrik, 2024 20:58