Vajza e Cristianos një kopje e nënës së tij, ja sa shumë i ngjan

Drin Zenku
Botuar nga Drin Zenku 8 Korrik, 2024 17:57

Vajza e Cristianos një kopje e nënës së tij, ja sa shumë i ngjan

Vajza e Cristiano Ronaldos dhe Georginas, është tamam një kopje e nënës së tij.

Georgina ka ndarë disa foto në instagramin e saj, ku shihet qartë ngjashmëria e madhe që ka.

Drin Zenku
Botuar nga Drin Zenku 8 Korrik, 2024 17:57