Hetuesi privat i Amber Heard zbulon të vërtetën për Johnny Depp

Driton Zenku
Botuar nga Driton Zenku 9 Korrik, 2024 20:26

Hetuesi privat i Amber Heard zbulon të vërtetën për Johnny Depp

Një burrë që pretendon se është punësuar si hetues privat gjatë gjyqit për shpifjen e Amber Heard dhe Johnny Depp, ka zbuluar disa nga dëshmitë që ka mbledhur gjatë hetimeve të tij.

Paul Barresi thotë se ai u punësua nga avokatët e Amber Heard për të gjetur prova kundër Johnny Depp gjatë gjyqit të profilit të lartë.

Çështja gjyqësore u ngrit pasi Heard bëri akuza kundër Depp në një artikull për Washington Post në të cilin ajo përshkroi se ishte viktimë e abuzimit në familje.

Johnny Depp/Getty Images

Pavarësisht se nuk e emëroi Depp në mënyrë eksplicite në pjesë, ai u konsiderua mjaftueshëm i identifikueshëm për të ngritur një çështje shpifjeje kundër Heard.

Heard më pas paditi kundër Depp në shumën prej 100 milionë dollarësh, me çështja që po merrte vëmendje të gjerë mediatike.

Amber Heard/Getty Images

Në fund të fundit, një juri gjeti në favor të padisë origjinale të Depp dhe kundërpadisë së Heard-it, ku Depp u shpërblye me 10.35 milionë dollarë dëmshpërblim ndërsa Heard-it iu dha 2 milionë dollarë.

Të gjitha llogaritë e pazgjidhura nga gjyqi besohet se janë shlyer deri në fund të vitit 2022.

Tani, hetuesi privat Paul Barresi ka zbuluar disa nga gjërat që i janë thënë gjatë punës për avokatët e Heard-it në librin e tij të vetëbotuar.

Në libër, 74-vjeçari zbuloi se ai ishte ngarkuar të gërmonte çdo provë që do ta vinte Depp në një dritë të keqe.

Pretendimet në libër përfshijnë citate që e përshkruajnë Depp si një “zotëri i zotërinjve” i cili nuk kishte “një kockë të keqe në trupin e tij”.

Kur Barresi iu afrua miqve të Depp, ai thotë se ata e përshkruanin aktorin si “respekt dhe adhurim për gratë”.

Barresi u punësua nga ekipi ligjor i Heard-it në vitin 2019, por nuk ishte specifik se në cilin prej gjyqeve për shpifje të Depp kishte punuar.

Ai shkroi: “Përmes këtij udhëtimi, unë synova të nderoja njerëzimin tonë të përbashkët, duke hedhur dritë mbi njeriun që qëndron pas miteve dhe duke ofruar një rrëfim të bazuar në mirëkuptim dhe dhembshuri të vërtetë”.

Në një deklaratë në Instagram pas gjyqit të vitit 2022, Depp tha: “Të flasësh të vërtetën ishte diçka që ua detyroja fëmijëve të mi dhe të gjithë atyre që kanë qëndruar të palëkundur në mbështetjen e tyre për mua. Ndihem i qetë duke e ditur që më në fund e kam arritur këtë”.

Heard postoi: “Zhgënjimi që ndiej sot është përtej fjalëve. Më thehet zemra që mali i provave ende nuk ishte i mjaftueshëm për t’i bërë ballë fuqisë, ndikimit dhe ndikimit joproporcional të ish-bashkëshortit tim.”

Driton Zenku
Botuar nga Driton Zenku 9 Korrik, 2024 20:26