Kallëzim penal ndaj një personi nga Kumanova, dyshohet për veprën “përdhunim”

Driton Zenku
Botuar nga Driton Zenku 9 Korrik, 2024 22:36

Kallëzim penal ndaj një personi nga Kumanova, dyshohet për veprën “përdhunim”

SPB Kumanovë ka dorëzuar kallëzim penal kundër I.A, i dyshuar për “përdhunim”.

Siç njoftojnë nga MPB ai viktimën e ka regjistruar edhe me celular.

“Më 9 qershor 2024, i akuzuari ka kryer tradhti bashkëshortore me B.K në shtëpinë e tij dhe e ka regjistruar të gjithë ngjarjen me celular”, thonë nga MPB.

Driton Zenku
Botuar nga Driton Zenku 9 Korrik, 2024 22:36