Nipi e rrah gjyshin dhe partneren e tij

Driton Zenku
Botuar nga Driton Zenku 9 Korrik, 2024 19:23

Nipi e rrah gjyshin dhe partneren e tij

Policia ka raportuar se dje në orën 22:30, zyrtarët policorë të Policisë në Vinicë kanë arrestuar P.T (32) nga Vinica, pas kallëzimit të mëparshëm se kishte sulmuar fizikisht gjyshin e tij P.T. dhe gruan e tij të pamartuar 70-vjeçare.

Pas dokumentimit të plotë të rastit, do të vijojë një dorëzim përkatës.

Driton Zenku
Botuar nga Driton Zenku 9 Korrik, 2024 19:23