Sa më të moshuar, aq më pak gabojmë? Gabim!

Drin Zenku
Botuar nga Drin Zenku 9 Korrik, 2024 16:18

Sa më të moshuar, aq më pak gabojmë? Gabim!

Teksa bëhemi më të moshuar dhe më të mençur, ne shpresojmë se do të përjetojmë më shumë sukses, duke bërë më pak gabime.

Njerëzit e suksesshëm, megjithatë, nuk e shohin jetën në këtë mënyrë. Në vend të kësaj, ata e rriskojnë që të bëjnë gabime, duke përqafuar ndryshimin dhe sfidën. Shumë njerëz të jashtëzakonshëm, në fakt, kanë ndërmarrë rreziqet më të mëdha, në një moshë që shumë prej nesh do ta…

Drin Zenku
Botuar nga Drin Zenku 9 Korrik, 2024 16:18