Xhuli shfaqet në gjendje jo të mirë shëndetësore

Drin Zenku
Botuar nga Drin Zenku 9 Korrik, 2024 14:48

Xhuli shfaqet në gjendje jo të mirë shëndetësore

Xhuliana Nura emër mjaftë i përfolur në mediat rozë.

Ajo pak orë me parë ka publikuar një video teksa tregon gjendjen e saj shëndetësore.

Mes rreshtave shprehet Xhuli “Para dy dite jam kanë në Germi dhe me ka hëngër diçka, kama mu ka bo krejt e zezë”.
Andaj ajo është ndjerë e shqetësuar për shëndetin e saj.

Drin Zenku
Botuar nga Drin Zenku 9 Korrik, 2024 14:48