Bashkëshortja e Mc Kreshës xheloze, ja çfarë po thotë për të

Driton Zenku
Botuar nga Driton Zenku 10 Korrik, 2024 21:06

Bashkëshortja e Mc Kreshës xheloze, ja çfarë po thotë për të

Mc Kresha dhe Xina janë bashkë prej shumë vitesh ku kanë dhe dy fëmijë: një djalë dhe një vajzë.

Çifti aktualisht janë me pushime e që po i shijojnë pafund.

Një video që ka publikuar Xina në ‘Tik-tok’ tregon se bashkëshorti saj do të dal për darkë ndërsa ajo jo, teksa Kresha po rregullohet ajo ndjehet xhelozë.

Driton Zenku
Botuar nga Driton Zenku 10 Korrik, 2024 21:06