Beniada kërkon trëndafila të kuq nga djali misterioz

Drin Zenku
Botuar nga Drin Zenku 10 Korrik, 2024 13:37

Beniada kërkon trëndafila të kuq nga djali misterioz

Një prej personazheve më të spikatur gjatë edicionit të parë të Big Brother VIP, Beniada Nishani hodhi poshtë aludimet se është në një lidhje me një djalë.

Megjithatë moderatorja e pyeti nëse është e vërtetë që një djalë misterioz i ka rrëmbyer zemrën.

“Nëse është një djalë misterioz, të shfaqet dhe të më sjellë trëndafila të kuq”, u përgjigj Beniada.

Drin Zenku
Botuar nga Drin Zenku 10 Korrik, 2024 13:37