Takimi Mickoski – Meloni: Kërkohet mbështetje nga Italia për realizimin e interesit strategjik për hyrjen e shtetit në BE

Driton Zenku
Botuar nga Driton Zenku 10 Korrik, 2024 20:15

Takimi Mickoski – Meloni: Kërkohet mbështetje nga Italia për realizimin e interesit strategjik për hyrjen e shtetit në BE

Kryeministri Hristian Mickoski në margjinat e NATO-s ka realizuar një bisedë me kryeministren e Italisë, Xhorxha Meloni.

“Biseduam për thellimin e bashkëpunimit, kërkova mbështetje nga Italia për realizimin e interesit strategjik për hyrjen e shtetit në Bashkimin Evropian. Bisedova  edhe mundësinë e rritjes së shkëmbimit ekonomik dhe tregtar mes dy vendeve. Duhet të luftojmë për pozitat dhe interesat shtetërore në çdo hap”, ka shkruar  në Fejsbuk kryeministri Mickoski.

Driton Zenku
Botuar nga Driton Zenku 10 Korrik, 2024 20:15