Vendi më i përshtatshëm për t’u ulur në avion

Drin Zenku
Botuar nga Drin Zenku 10 Korrik, 2024 13:41

Vendi më i përshtatshëm për t’u ulur në avion

Edhe pse kur arrini në destinacion pasi keni udhëtuar me avion doni ta falënderoni me zemër shpikësin e avionit që ju dhuroi këtë komoditet, jo gjithçka është kaq e lehtë sepse sidoqoftë jeni duke udhëtuar në ajër dhe mos të harrojmë se ka shumë njerëz që e kanë fobi avionin vetëm për këtë.

Ekspertët e avionëve flasin se ka disa sekrete të vogla që mund t’i merrni në konsideratë në mënyrë që të keni një udhëtim sa më të kënaqshëm.

Nëse ka vende të rezervuara në avion mos mendoni që janë gjithmonë komode sepse në përgjithësi këto vende janë për persona që mund të kenë probleme shëndetësore ose për bebe të cilat qajnë përgjatë gjithë kohës që fluturoni.

Kështu që mund të ndodhë që vendi se mendoni se do t’ju sjellë më tepër komoditet të jetë vendi më i pakënaqshëm.

Ekspertët rekomandojnë që të uleni në fund të avionit, sidomos në udhëtime të gjata sepse do të keni shërbim më të mirë të asistentëve të stafit, të cilët aty qëndrojnë.

Drin Zenku
Botuar nga Drin Zenku 10 Korrik, 2024 13:41