Ja se si të rinjtë maqedonas vandalizojnë lojërat për fëmijë në Kapishtec

Driton Zenku
Botuar nga Driton Zenku 11 Korrik, 2024 19:17

Ja se si të rinjtë maqedonas vandalizojnë lojërat për fëmijë në Kapishtec

Në rrjetin social facebook janë shfaqur disa pamje të të cilën shifet se si disa të rinj maqedonas vandalizojnë dhe shkatërrojnë lojërat për fëmijë në Kapishtec. Videot janë filmuar nga disa banorë të Kapishtecit të cilët të shqetësuar disa herë kanë reaguar dhe kanë kërkuar ndihmë nga organët kompetente.

Ndërkaq, kryetari i komunës Qendër, Goran Gerasimovski ka denoncuar vandalizmin e të rinjve, duke theksuar se kjo sjellje nuk do të tolerohet në ardhmen. /SHENJA/

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=476&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FTvShenjaOfficial%2Fvideos%2F981021043722480%2F&show_text=false&width=380&t=0

Driton Zenku
Botuar nga Driton Zenku 11 Korrik, 2024 19:17